Aliexpress Magyarul

Aliexpress Magyarul

Mennyi idő alatt szállítanak az Aliexpress-ről?

2019. január 08. - aliexpress

Az Aliexpress egy online áruház, amely elérhetővé teszi ázsiai nagykereskedők termékeit. Ez néha rendkívül alacsony árat eredményez, és hatalmas választéka van a különböző termékeknek, mivel nemcsak nagykereskedő, hanem sok más ajánlat is az oldalon.

Mennyi ideig tart a szállítás? Ez egy jó kérdés. Fontos tudni például ha ajándékot veszel valakinek a szülinapjára és úgy kell időzíteni a rendelést, hogy időben megérkezzen.

Az Aliexpress szállítási ideje nagyon eltérő, és leginkább a kereskedőtől függ, valamint a termékkategóriától. Ezenkívül döntő fontosságú, hogy raktáron van-e a termék a rendeléskor. Az is előfordulhat, hogy valaki olyan nagy mennyiséget rendel, hogy az nincs készleten az eladónál.

Ha hajlandó vagy kifizetni a magasabb szállítási díjakat, a termék akár tíz nap alatt is megérkezhet. Ezt DHL-en vagy szabványosított szolgáltatón keresztül küldik, és általában nagyobb értékű termékeknél lehet igényve venni.

Másrészt a számítástechnikai eszközök, mint például az okostelefonok, a laptopok vagy hasonlók gyakran hosszabb időt vesznek igénybe, mivel általában vámeljárás alá vonják ezeket a küldeményeket. És ez időbe telhet.

Mennyi idő alatt érkezik meg egy csomag az Aliexpress-ről?

Több mint száz megrendelés alapján azt mondhatjuk, hogy 2-6 hétig tart. Leggyakrabban 5-6 héten belül érkeznek meg, de ritkán akár 8 hétig is várhat valaki. Ennek ellenére még így is megéri az Aliexpress-ről rendelni. A kereskedők többsége igyekszik minél jobb szolgáltatást és alacsonabb árakat nyújtani a hosszú távú kapcsolat reményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://aliexpressz.blog.hu/api/trackback/id/tr4314512564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása